Meniu
Your Cart

Canapele

Impunatoare si cu o puternica amprenta a stilului Chesterfield, aceste piese dau o eleganta aparte amenajarii biroului. Sobru si foarte sigur pe sine, proprietarul acestui set stie bine ce vrea.Un birou impunator, de o eleganta nemuritoare, trebuie sa includa aceste piese inspirate din stilul Cheste..
15690 RON
Patru persoane discuta relaxat pe orice subiect le face placere. Fiindca este o placere sa iei loc pe canapea sau pe fotoliu. Testata chiar de designer.Set compus din doua fotolii si o canapea de doua persoane.  Produsele sunt realizate pe un cadru din profil metalic, cu picioare din metal. Tap..
4930 RON
Set potrivit atat pentru un birou spatios cat si pentru un living generos. Aspect solid oferit de sistemul de sustinere “la vedere”. Metalul cromat, pielea ecologica de calitate precum si desigul cusaturilor in caroiaj ofera o experienta deosebita privitorului. Set compus din doua fotolii si o ..
4930 RON
Un set pentru o amenajare „fashion”, la granita dintre clasic si modern.Set compus din doua fotolii si o canapea de doua persoane.  Produsele sunt realizate pe un cadru din profil metalic, cu picioare din lemn. Tapiteria este din piele ecologica umpluta cu burete.FotoliuLungime: 79cmAdancime: 7..
2900 RON
O canapea pe care pot sta lejer 3 persoane si doua fotolii care te imbraca pur si simplu, cu cotiere inalte si comode. Iti poti imagina cate de bine se potriveste cu ideea ta de amenajare?Set compus din doua fotolii si o canapea.  Produsele sunt realizate pe un cadru din profil metalic, cu pici..
7350 RON
Design cu o nota de clasic bine definita, un set potrivit pentru o discutie relaxata la o cafea. Set compus din doua fotolii si o canapea de doua persoane. Produsele sunt realizate pe un cadru din profil metalic, cu picioare din lemn. Tapiteria este din piele ecologica umpluta cu burete.Fotoliu..
5220 RON
Destinat unui interior clasic, acest set pune in valoare toate elementele amenajarii. Fara a fi  opulente dar cu stil, atat canapeaua cat si fotoliile inalte oferta o experienta de relaxare greu de uitat.Set compus din doua fotolii si o canapea. Produsele sunt realizate pe un cadru din lemn, cu..
10300 RON
Clasic si elegant, setul acesta poate fi in centrul unei amenajari office de mare efect. O canapea foarte incapatoare si doua fotolii cu pozitie comoda a cotierelor sunt piese pe care vi le doriti in birou sau acasa.Set compus din doua fotolii si o canapea. Produsele sunt realizate pe un cadru din p..
7010 RON
Potrivit pentru un spatiu non-conformist si tineresc, setul de canapea si fotolii din piele ecologica si burete premium, iti atrage imediat atentia. Comod, usor de intretinut si montat.Set compus din doua fotolii si o canapea. Produsele sunt realizate pe un cadru din profil metalic, cu picioare din ..
6700 RON
Set de canapea cu doua locuri si doua fotolii moderne, elegante si luminoase. Designul ales  iti lasa impresia ca piesele plutesc in aer. O Amenajare care te atinge direct in suflet.Set compus din doua fotolii si o canapea de doua persoane. Produsele sunt realizate pe un cadru din profil metali..
4930 RON
Un set care lumineaza pur si simplu orice spatiu. Poate fi un birou, un hol sau o sala de asteptare. Elegant, ofera corpului o pozitie relaxanta. Alege varianta care se potriveste...
5780 RON
Setul celor tineri si plini de viata…la orice varsta. Design cu linii drepte si picioare metalice special concepute sa ofere  sustinere pe o suprafata mare. O placere sa stai!Set compus din doua fotolii si o canapea. Produsele sunt realizate pe un cadru din profil metalic, cu picioare metalice...
7540 RON
Afişare 1 - 12 din 21 (2 pagini)