Meniu
Your Cart

Canapele

Canapea realizata pe un cadru de lemn. Tapiterie din piele ecologica umpluta cu burete. Lungime: 180cmAdancime: 75cmInaltime: 80cm..
2500 RON
Cea mai buna piele ecologica si un design cu linii ferme, dau acestui set o personalitate aparte. O canapea cu doua fotolii foarte comode.Set compus din doua fotolii si o canapea cu doua locuri. Produsele sunt realizate pe un cadru din profil metalic, cu picioare din metal vopsit. Tapiteria este din..
3800 RON
Un set care lumineaza pur si simplu orice spatiu. Poate fi un birou, un hol sau o sala de asteptare. Elegant, ofera corpului o pozitie relaxanta. Alege varianta care se potriveste...
5780 RON
Celor ce apreciaza un design clasic realizat insa cu ultimele inovatii tehnice. O canapea cu doua locuri si doua fotolii din piele ecologica ce imbraca un burete de cea mai inalta calitate.Set compus din doua fotolii si o canapea cu doua locuri. Produsele sunt realizate pe un cadru din profil metali..
6500 RON
Rasfat este cuvantul cheie pentru acest set. Un design deschis si primitor care te invita parca sa te bucuri de cateva clipe de odihna. Realizate din materiale atent selectate, cele 3 piese dau viata oricarui interior.Set compus din doua fotolii si o canapea cu doua locuri. Produsele sunt realizate ..
3650 RON
O canapea pe care pot sta lejer 3 persoane si doua fotolii care te imbraca pur si simplu, cu cotiere inalte si comode. Iti poti imagina cate de bine se potriveste cu ideea ta de amenajare?Set compus din doua fotolii si o canapea.  Produsele sunt realizate pe un cadru din profil metalic, cu pici..
7350 RON
Potrivit pentru un spatiu non-conformist si tineresc, setul de canapea si fotolii din piele ecologica si burete premium, iti atrage imediat atentia. Comod, usor de intretinut si montat.Set compus din doua fotolii si o canapea. Produsele sunt realizate pe un cadru din profil metalic, cu picioare din ..
6700 RON
Patru persoane discuta relaxat pe orice subiect le face placere. Fiindca este o placere sa iei loc pe canapea sau pe fotoliu. Testata chiar de designer.Set compus din doua fotolii si o canapea de doua persoane.  Produsele sunt realizate pe un cadru din profil metalic, cu picioare din metal. Tap..
4930 RON
Sobrietate si modernitate, in acelasi set. Excelent pentru un interior luminos si spatios, ofera personalitate si prestanta. Materiale premium si design armonios.Set compus din doua fotolii si o canapea. Produsele sunt realizate pe un cadru din profil metalic, cu picioare din lemn. Tapiteria este di..
7110 RON
Un set ce ofera oricarui interior un aspect intim si placut. Pernele supradimensionate , ca element vizual central, contribuie esential la atmosfera din camera.Set compus din doua fotolii si o canapea cu doua locuri. Produsele sunt realizate pe un cadru din profil metalic, cu picioare metalice. Tapi..
4930 RON
Set potrivit atat pentru un birou spatios cat si pentru un living generos. Aspect solid oferit de sistemul de sustinere “la vedere”. Metalul cromat, pielea ecologica de calitate precum si desigul cusaturilor in caroiaj ofera o experienta deosebita privitorului. Set compus din doua fotolii si o ..
4930 RON
Setul celor tineri si plini de viata…la orice varsta. Design cu linii drepte si picioare metalice special concepute sa ofere  sustinere pe o suprafata mare. O placere sa stai!Set compus din doua fotolii si o canapea. Produsele sunt realizate pe un cadru din profil metalic, cu picioare metalice...
7540 RON
Afişare 1 - 12 din 23 (2 pagini)