Meniu
Your Cart

Despre BlackMob

BLACK MOB înseamnă Calitate fără compromisuri.

Am ales să venim în România cu o selecţie atentă de produse din gama de mobilier pentru birou, atat piese ce pot fi comandate separat cat si in set.

Amenajarea unui spatiu de lucru este o adevarata provocare si noi stim acest lucru. Indiferent ca vorbim de un birou intr-o clădire dedicată sau de unul amenajat acasă, ideile pe care vi le prezentăm pe site satisfac cele mai pretenţioase cerinţe.

BLACK MOB oferă mobilier creat de designeri tineri care sunt în pas cu cele mai noi tendinţe, atât în ceea ce înseamnă tehnica de lucru cât şi materiale inovative care oferă un înalt grad de confort în utilizare. Veţi găsi mobilier inspirat atât din stilul scandinav, cu linii simple şi de efect  dar şi mult mai clasicul Chesterfield, apreciat în egală măsură de un număr semnificativ de clienţi. Culori in nuante speciale si combinatii surprizatoare dar placute fac din BLACK MOB o alegere corecta atunci cand aveti in plan amenajarea unui spatiu de lucru.

Un birou managerial stilat va lasa o puternica impresie oricarui client. De aceea va oferim o gama foarte diversa de variante, simple sau in set. Mobilierul nostru este functional si flexibil tocmai pentru a va putea da acea libertate de amenajare de care aveti nevoie.  Scaunele pentru vizitatori, mesele de birou ori pentru sala de conferinte sunt piese versatile si usor de integrat, indiferent de cat de pretentiosi sunteti.

Inainte de a lua decizia finala, va sfatuim sa apelati la un consultant BLACK MOB pentru a va face o idee cat mai clara si pentru a face o achizitie in cunostinta de cauza.

Exista aspecte importante de care trebuie sa tineti cont inante de a cumpara: bugetul – ce suma de bani sunteti dispusi sa investiti in mobilier, cat de mult spatiu aveti la dispozitie pentru amenajare si, nu in ultimul rand, ce stil vreti sa imprimati noului spatiu de lucru.