Meniu
Your Cart

Scaune birou

Descopera o gama variata de scaune de birou definite de confort. BlackMob va ofera ocazia sa alegeti scaune directorialescaune ergonomice sau scaune vizitatori in functie de nevoile dumneavoastra. Designul unic al acestor scaune va ofera o pozitie corecta la birou pe parcursul intregii zile. Alegeti un scaun de birou care va reprezinta.

Scaun dublu cu masuta integrata. Picioarele cromate si pielea ecologica premium fac acest mobilier extrem de solid si potrivit salilor de asteptare cu trafic intens.Scaunul dublu de asteptare Kroma va da un aer modern in orice incapere va fi integrat. Combinatia dintre pielea ecologica de calitate s..
2040 RON
O sala de asteptare moderna are scaune cu un inalt grad de confort. Aceste scaune, ceva mai late decat cele obisnuite, sunt gandite sa ofere o experienta cat mai placuta oricarei persoane.Cu aspectul sau modern si elegant, scaunul dublu King va da o nota de bun gust in orice incapere va fi integrat...
1470 RON
Scaunele ultra comode KING vin si in varianta cu masuta pentru servit cafea sau pentru prezentarea unor materiale tiparite. Crom de calitate si piele ecologica premium pentru o sala de asteptare in care iti face placere sa astepti.Cu aspectul sau modern si elegant, scaunul dublu King va da o nota de..
1680 RON
Varianta KING cu 3 scaune este ideala pentru o sala de asteptare unde traficul simultan este semnificativ. Comode si moi, scaunele KING lasa o placuta impresie vizitatorilor.Cu aspectul sau modern si elegant, scaunul triplu King va da o nota de bun gust in orice incapere va fi integrat. Combinatia d..
2120 RON
Scaunul Minalux se remarca prin confortul deosebit pe care il ofera utilizatorilor. Cu aspectul sau de fotoliu elegant, imbracat in piele ecologica umpluta cu burete pufos, acesta este ide..
1410 RON
Scaunul Minalux se remarca prin confortul deosebit pe care il ofera utilizatorilor. Cu aspectul sau de fotoliu elegant, imbracat in piele ecologica umpluta cu burete pufos, acesta este ideal pentru primirea oaspetilor...
1260 RON
Comod si cu un design modern, prin tehnologia inglobata, scaunul permite corpului sa lucreze in cea mai corecta pozitie posibila, astel incat cu nu vei stii ce inseamna oboseala. Lemn de calitate si piele ecologica premium, alese special pentru a fabrica acest scaun.Pe cat de aspectuos, pe atat de c..
1200 RON
Gama Kapitone a fost realizata pentru a face mai confortabile orele petrecute la birou. Pielea ecologica se imbina armonios cu lemnul  pentru a da un plus de eleganta in orice birou va fi integrat. Elegant, pretios si extrem de comod, scaunul de birou iti oferta senzatia unui fotoliu din l..
700 RON
Designul special al scaunului Kayra improspateaza orice spatiu de lucru. Cu un aspect modern, confectionat din piele ecologica si metal cromat, asigura confortul datorita sezutului si spatarului din spuma poliuretanica.Un design care „imbraca” pe cel ce se aseaza pe acest scaun si straturi de spuma ..
380 RON
Un scaun directorial perfect pentru un birou modern. Rezistent la utilizare intensiva, comod si cu un design in care cotierele sunt integrate complet in scaun. Acest lucru ofera o soliditate inalta si o fiabilitate excelenta.Modern si elegant, scaunul directorial Kupe va da o nota de bun gust in ori..
1240 RON
Designul minimalist al scaunului Lici il face potrivit pentru conferinte, sala de asteptare, ori spatii publice. Confectionat din profil metalic si tapiterie din piele ecologica, pe langa aspectul modern, acesta este si foarte rezistent la utilizare intensa...
635 RON
Designul special al scaunului Nego improspateaza orice spatiu de lucru. Cu un aspect modern, confectionat din piele ecologica si metal cromat, asigura confortul datorita sezutului si spatarului din spuma poliuretanica. Un scaun extrem de solid desi designul lui este mai degraba slim. Potrivit o..
360 RON
Afişare 1 - 12 din 72 (6 pagini)