Meniu
Your Cart

Scaune birou

Descopera o gama variata de scaune de birou definite de confort. BlackMob va ofera ocazia sa alegeti scaune directorialescaune ergonomice sau scaune vizitatori in functie de nevoile dumneavoastra. Designul unic al acestor scaune va ofera o pozitie corecta la birou pe parcursul intregii zile. Alegeti un scaun de birou care va reprezinta.

Designul special al scaunului Tizio improspateaza orice spatiu de lucru. Cu un aspect modern, confectionat din piele ecologica si metal cromat, asigura confortul datorita sezutului si spatarului din spuma poliuretanica...
965 RON
Designul special al scaunului Tizio improspateaza orice spatiu de lucru. Cu un aspect modern, confectionat din piele ecologica si metal cromat, asigura confortul datorita sezutului si spatarului din spuma poliuretanica. Scaun ideal pentru un spatiu de lucru modern, cu un reglaj fin al inaltimii..
1005 RON
Design minimalist cu influente scandinave, este unul dintre cele mai versatile modele. Poate fi potrivit pentru acasa, pentru sala de asteptare cocheta ori o sala de conferinte.Cu designul sau minimalist, scaunul Venus da un plus de prospetime in orice spatiu va fi inclus. Realizat din spuma poliure..
750 RON
Designul special al scaunului Tiffany improspateaza orice spatiu de lucru. Cu un aspect modern, confectionat din piele ecologica si metal cromat, asigura confortul datorita sezutului si spatarului din spuma poliuretanica. Un scaun „deschis” care ofera o experienta de spatiu. Un birou cu scaune ..
615 RON
Designul special al scaunului Nego improspateaza orice spatiu de lucru. Cu un aspect modern, confectionat din piele ecologica si metal cromat, asigura confortul datorita sezutului si spatarului din spuma poliuretanica. Un scaun extrem de solid desi designul lui este mai degraba slim. Potrivit o..
360 RON
Designul special al scaunului Kayra improspateaza orice spatiu de lucru. Cu un aspect modern, confectionat din piele ecologica si metal cromat, asigura confortul datorita sezutului si spatarului din spuma poliuretanica.Un design care „imbraca” pe cel ce se aseaza pe acest scaun si straturi de spuma ..
380 RON
Un scaun de lux, realizat din lemn masiv si tapiterie din piele naturala de inalta calitate, scaunul managerial Muhur este special conceput pentru persoanele aflate in functii de conducere. Cu designul sau inspirat din stilul Chesterfield, acesta se va integra perfect intr-un spatiu clasic, rafinat...
4600 RON
Scaunul Prizma se remarca atat prin aspectul sau modern, cat si prin confortul pe care il ofera oaspetilor dumneavoastra. Realizat din metal cromat, pvc, mesh si piele ecologica,acesta este rezistent si eficient, potrivit pentru oaspeti si sala de sedinte..
665 RON
Scaun de birou ce asigura o postura corecta a corpului astfel fiind potrivit pentru persoanele care petrec mult timp la birou. Prizma, este un scaun realizat din pvc, mesh, piele ecologica si metal cromat. Aspectul lui modern, il face potrivit pentru un birou proaspat si dinamic. Un scaun care ..
700 RON
Scaun directorial ce asigura o postura corecta a corpului astfel fiind potrivit pentru persoanele care petrec mult timp la birou. Zigana, este un scaun realizat din pvc, mesh, piele ecologica si metal cromat. Aspectul lui modern, il face potrivit pentru un birou proaspat si dinamic...
600 RON
Cu aspectul sau elegant, scaunul Porsche asigura o pozitie confortabila, datorita spatarului cu umplutura de burete, ce urmareste liniile corpului. Combinatia dintre pielea ecologica de calitate superioara si metal cromat, are ca rezultat un produs rezistent si eficient potrivit pentru oaspeti si sa..
1450 RON
Prin prezenta acestui scaun in peisaj, biroul dumneavoastra va capata un plus de eleganta si bun gust. Pe langa aspectul sau, scaunul Porsche este foarte comod si rezistent. Realizat metal cromat si piele ecologica, acesta va va face sa va simtiti confortabil de fiecare data cand va asezati in el...
1500 RON
Afişare 1 - 12 din 63 (6 pagini)